Eskişehirspor'un içine düştüğü çıkmazdan kurtulması için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor Taraftar Komitesi Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 Komite üyeleri, Yönetim Kurulu adına Rıza Zeydan ile görüştü. Komite adına bilgi veren Murat Diri,  Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumu ileterek destek istediklerini belirterek, “ Nadir Küpeli başkanımız nezdinde Rıza Zeydan başkanımızın ilgisi ve gereken desteği sağlayarak 1 adet loca alması bizleri son derece mutlu etmiştir. Ayrıca EOSB komitelerinin de destek olacağını belirtmiştir” dedi.

“Sezonun açılmasına 1 aydan az bir zaman kaldı ve bir an önce tüm kentin gerekli desteği sağlamaması durumunda 53 yıllık efsaneyi kötü günlerin beklediğini tüm şehrimizin bilmesi gerekir. Bu Eskişehirspor bu kentin en büyük marka değeridir” diyen Diri, “Eskişehir kentinden ekmek yiyen hiç kimsenin kapalı kapılar ardında kalmaya, ölü balık taklidi yapmaya hakkı yoktur. Biz tüm kapalı kapıları açmaya ve tüm ölü balıkları diriltmeye and içtik. O SENE BU SENE DİYORUZ ve komite olarak tüm Eskişehirlileri uyanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim