Eskişehirspor ‘un antrenmanına gelen taraftarlar futbolculara ve teknik ekibine baklava ikramında bulundu.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, taraftarın her zaman elinden geleni yaptığını belirterek, futbolculara teknik heyete “Sizlerin haklarınız hiçbir zaman ödenemez. Eskişehirlilerin umutları için sahada mücadele edin” dedi

Cumartesi yapılacak maçın Eskişehirspor’un kendi kaderini belirleyecek bir maç olduğunu ifade eden Diri şunları söyledi:

“Sizlere söyleyeceğimiz geçen yıl daha kötü durumda lige başladık. Genç kardeşlerimizle başladık. Tribünler daha ateşliydi. Lisansı olmadığı halde bizimle beraber olan mücadele den çok kişiler vardı. Biz aynı ruhu beraberliği mücadeleyi yakalamak istiyoruz.

Maddi manevi sıkıntılar yaşıyoruz. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bu haftada sahaya çıktığınızda karşınızda yine on binlerce kişiyi göreceksiniz. Tüm olumsuzluklar içinde yine on binlere kişi tribünlerde yerini alacaklar.Bizim direncimizin artması ve Eskişehirspor'un önünün açılması anlamında hem yönetimsel hem ileri dönük anlamında bir galibiyete ihtiyacımız var. Biz sezon başından beri hep güveniyoruz. Toplu halde gelmemizin tek sebebi  önemli bir süreçte olduğunu görmeniz için. Paranız ödenir ama hakkınız ödenemez. Biz bu tüm olumsuzlukları kenara bırakıp tribündeki onbinlerce için, çocuklar için, gençler için mücadele edin.”

Editör: TE Bilişim