Eskişehirspor Bakanı Osman Taş ile Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya Kanal 26 programında önemli açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan açıklamalar şöyle;

Osman Taş; “Herkesten birlik beraberlik istiyoruz. Çözüm üretmek istiyoruz. Biz bir markayız bir dilenci değiliz. Her desteğe açığız. Kimse kapı kapı dolaşıp para dilenmeyecek. Biz projeler ortaya koyacağız.

Eskişehir halkından ricam, insanlara ön yargılı yaklaşmayın. Beni tanımıyorsunuz biliyorum. Bilmeden de yorum yapmayın. İnsanları kötüleyerek bir yere varamazsınız.

Alt yapı bizim için çok çok önemli. Almanya’da Eskişehirspor’u kuracağız. Altyapıyı Almanya ve Türkiye’de belli bir noktalara getireceğiz.

Alt yapıya yabancı hoca da getireceğiz.

Eski Alman milli futbolcu David Odonkor, alt yapının başına gelecek.  İyi bir marka kendisi. Katkısı büyük olacak.

Önümüzdeki hafta Japonya ve Çin’den yatırımcılar gelecek onlarla görüşeceğiz.

Fıratcan bizden önce başka takıma imza atmış.

Fuat hoca ile görüştüm. Anlaşırsak yarın imza atacak. Çok çok emeği var. Almanya ile sponsorlar ile görüştüğüm için görüşme yapamadık. Saat 10.00’da tesislere gelecek."dedi.

Tugay Kerimoğlu ile bir görüşmemiz oldu. Kimseyi geri çevirmem onunla da görüştüm. Bir çok kişi Eskişehirspor’a gelmek istiyor.

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya; Transfer tahtasının açılmasını istiyoruz. Yasağımızın kalkması için 50-60 milyon TL  olmalı ya da alacaklı olan futbolcular ve teknik direktörlerden muhavakatname vermesi gerekiyor.

İlk hedef kadroyu korumak.  İmza verirlerse yasağı açarız.   Eskişehirspor’un 1 lirasını bile doğru kullanacağız. Oyuncularımıza değerinde teklif gelirse görüşürüz.

Editör: TE Bilişim