Türkiye Hentbol Erkekler Süper Liginin yeni temsilcisi takımımız , dış transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı tecrübeli sol oyun kurucu Ali Can Göçmen ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ligde iddialı olmak ve Avrupa kupalarına katılma hedefimiz doğrultusunda gerçekleşen transferde imza töreninde yer alan Başkanımız Recep Temel “Ligin tecrübeli oyuncularından Ali Can Göçmen’i aramızda görmekten mutluyuz.Kendisine hoş geldin diyoruz.Kendisine başarılı sakatlık olmadan bir sezon diliyorum.”şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Can Göçmen imza sonrası “Eskişehir’de artık rakip olarak değil Eskişehir Ormanspor ailesine katılmam sebebiyle ev sahibi konumunda olacağım.Hentbolün sevildiği bir şehirde olmak güzel,hedeflerimiz belli çalışmalarımız bu yönde olacak ve sezon sonu gülen taraf biz olmak istiyoruz.”şeklinde açıklamada bulundu.

01 Mart 1985 doğumlu olan Ali Can Göçmen Ankara Çankaya Belediyesi’nde hentbole başladı.Mersin Yenişehir,Büyükşehir Belediye Ankara,Nilüfer Belediye,MYK,Batman Belediye,İzmir Büyükşehir Belediye ve son olarak geçen sezon Köyceğiz Belediye Hentbol kulübünde yer alan başarılı sol oyun kurucu bu sezon Eskişehir Ormanspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: TE Bilişim