Eskişehir Taekwon-do İl Temsilciliği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kupası etkinliği düzenlediğini belirten  Hak-Sen Konfederasyonu Eskişehir İl BaşkanıYavuz Toptaş, “Etkinliğe sadece İl Temsilcisi yardımcısının yakını olan kulüpler davet ediliyor. Ve Etkinlikte Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Kupa ve Madalyaları dağıtılıyor” diyerek sorular yöneltti.

Toptaş’ın yönelttiği sorular şöyle:

“1. Bu Cumhuriyet Bayramı müsabakaları acaba Yunanistan da mı yapılıyor ki Eskişehir de yer alan diğer kulüplere Düşman muamelesi yapılıyor ?

2. Cumhuriyet demek, acaba ayrımcılık yapmak mı demek?

3. Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü nasıl böyle bir ayrımcılığa müsaade edebiliyor?

4. Taekwon-do İl Temsilcisi yardımcısının,  babasının çiftliğiymiş gibi keyfi uygulamaları görevini kötüye kullanmak, yetkisini kötüye kullanmak değildir de nedir?

5. Eğer ki özel Musabaka ise Devletin salonunda yapılan bu musabakalarda, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne ait olan bu kupa ve madalyalar nasıl dağıtılabiliyor.

6. Taekwon-do federasyonu Yönetimi , Eskişehir Taekwon-do İl Temsilcisi ne yapsa yerindedir, haklıdır diye belirttiği şahsiyetin AYRIMCILIK YAPMAK, KULÜPLERİ, ANTRENÖRLERİ İKİYE BÖLEN bu uygulamalara imza atması da doğru bir uygulamamıdır.

Unutmayın ki siz insanlara eşitlik ve hakkaniyet içerisinde hizmet etmek için atanan kişilersiniz.”

Editör: TE Bilişim