Eskişehir Ormanspor 22 Ekim Cuma günü saat 15:30 TRTSPOR YILDIZ ekranında canlı yayınlanacak Spor Toto maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Trabzon maçından sonra yapılan izin sonrası çalışmalarına devam eden takımda morallerin yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan ısınma sonrası teknik ve taktik çalışmalara geçildi.Antreman sonrası Sportif Direktör Burçin Albayrak açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada "İlk 4 haftayı kayıpsız geçirdik ve zirveyi yakaladık.Hesaplarımız doğrultusunda gayet güzel bir havada ilerliyoruz.Bay geçirdiğimiz haftada tempomuz yine aynı ve cuma günü çok önemli bir müsabakaya çıkacağız.Spor Toto ile yapacağımız bu mücadelede hedefimiz belli önce kendi oyunumuzdan keyif almak ve geçen yılın şampiyonu karşısında arzuladığımız sonucu almak olacaktır.Cuma günü saat 15:30'da TRTSPOR'da canlı yayınlanacak müsabakayı Eskişehir halkının takip etmesi, vakti ve  işleri uygun  olan taraftarlarımızı salona bekliyoruz."şeklinde konuştu.

Tecrübeli kaleci Taner Günay 'da yaptığı açıklamada "Geçen yılın şampiyonu olan Spor Toto ile güzel bir maç bizi bekiyor.Hazırlıklarımız gayet güzel ilerliyor.Amacımız ilk 4 haftada yakaladığımız ivmeyi kaybetmemek olacak.İnşallah gönlümüzden  geçen güzel sonucu alıp geleceğiz."şeklinde konuştu.

Eskişehir Ormanspor Perşembe günü Ankara'ya gidecek ve buradaki antremandan sonra Cuma günü 15:30'daki maç saatini beklemeye başlayacak.

Editör: TE Bilişim