Zeynep Şeyma Turhan ve Dilara Kartal Başkanlık Kupasında ay yıldızlı formayı giyecek.

24-29 Nisan tarihlerinde Yunanistan'ın Başkenti Atina'da yapılacak 3. Avrupa Taekwondo Başkanlık Kupasında Milli takımımızı Genç Bayanlarda temsil edecek. Enisler Group Kamerspor kulübü sporcuları Zeynep Şeyma  Turhan ve Dilara Kartal turnuva için hazırlıklarını sürdürüyor.

Avrupa kıtasının en prestijli maçlarından birisi olan ve bu yıl üçüncüsü yapılacak Taekwondo President Cup Europ önümüzdeki hafta Yunanistan'ın başkenti Atina'da başlayacak. Bu turnuvada Ay yıldızlı forma ile Ülkemizi temsil edecek olan Enisler Group Kamerspor sporcuları  şampiyonluklarla gelmek istiyorlar.

Şampiyona için hazırlıklarını sürdüren başarılı Taekwondocular 26 Nisan'da tatamiye çıkacak.

Başkanlık kupasında ilk dörde giren sporcular bu yıl ilk defa yapılacak olan "1.Çoklu Avrupa Oyunları " na kota hakkı elde edecek.

 Sporcuların antrenörü Abdullah Turhan " hedefimiz tabii ki Şampiyonluk sporcularımız Gençler kategorisinde ilk seneleri olmalarına rağmen kendilerinden iki yaş büyük sporcuları yenerek milli formayı hak ettiler. İnşallah bu turnuvadan da başarılı sonuçlarla döneceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim