CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer'in Göztepe'yi kutladığı mesajı sosyal medyada tepki topladı. Eskişehirspor'un penaltılar sonrası Süper Lige veda etmesi taraftarı hüzüne boğdu. CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ise twitter hesabından önce "#Eskişehirspor sen biźim başımızın tacısın. Hep destek, her daim destek."

twiti attı sonra ise "Süper Lig'de başarılar Göztepe. Süper Lig'de İzmir Marşı ile gururlanacağız." tiwiti atması taraftarı isyan ettirdi.

  bazı yorumlar şöyle

Mustafa Kemal Biçerli: 'KONUŞMASINI BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR' DİYE BİR LAF VAR. BU ŞEHRİN TEMSİLCİSİ OLARAK SİZE GÖZTEPE İLE İYİ GURURLANMALAR. TABİİ O DEDİĞİNİZDEN SİZDE VARSA....
Mürsel Çavdar: Belediye başkanından tut milletvekiline kadar köstek olmaktan başka hiçbirşeye yaramayan sözde Eskişehir Milletvekili ve klasik chp zihniyeti .
Yazıklar Olsun size ...

ALTES: Şehrine vefa ve şehrine ihanet..

çağrı Anık :Bizde Gaye hanımı İlk seçimde İzmir marşıyla göndeririz merak etmesin En büyük Es Es

Faruk Güler: İçimiz kan ağlarken CHP nin sözde vekilinin yaptığına bak. HOCAsı kim ona bakıp 2019 da gerekeni yapmak lazım.

Sadettin Altun :Es ese Büyükerşen yardım yapmadı küme düşerken bile kapısına gidip takıma sahip çık bsşkan dedik arkasını döndü milletvekilleri mi destek olacak

Nail Uslu Erdoğan gitsin Türkiye batarsa batsın diyen bir zihniyet Eskişehirspor Göztepe sözkonusu olunca elbet İzmir Marşından yana tavır alacaktır.Şaşırmadım cibilliyetinin gereğini yapmış.

Halime Atil Yörü Gaye Usluer hata yapmistir hem de temsilcisi oldugu sehre karsi. Bunu elestirmek normal surectir ama bunu bir parti zihniyetine bagdastirmak iste bunu anlamadim

Editör: TE Bilişim