17 Aralık Pazar günü Yeşilgiresun Belediyespor’a konuk olacak olan Eskişehir Basket’te hazırlıklar sürüyor. Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Yunus Emre Sonsırma, Siyah-Kırmızılı takımın durumunu değerlendirerek Pazar günü oynanacak maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Takımın deneyimli isimlerinden Yunus Emre Sonsırma açıklamalarda bulunarak iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi. Takım olmayı başardıklarını vurgulayan Sonsırma “Daha yolun çok başındayız gerçi ama iyi bir hava yakaladık. Kimyamız tuttu. Her şey yolunda. İyi çalışıp iyi idman yapıyoruz. Maçta olsun antrenmanda olsun birbirimizin arkasını kolluyoruz. Şu an çok doğru bir yolda olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

Geçtiğimiz hafta alınan Trabzonspor galibiyeti hakkında da konuşan Yunus, Bordo Mavili takımın direncini oyun başında kırdıklarını söyledi. Sonsırma, “Trabzonspor’un ciddi sıkıntıları var. Aslında gerçek Trabzon biraz daha iyi bir takım olabilirdi. Ama biz onların direncini başta kırdık. Sert oynadık. Aslında evimizde gayet iyi oynuyoruz. Bir tek Fenerbahçe maçı oldu.Efes maçında bildiğiniz gibi son topta kaybettik. Onlarla da baş edecek gücümüz var. Ancak biraz daha zamana ihtiyacımız var. Her şey çok daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında oynanacak olan Yeşilgiresun Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını söyleyen Sonsırma sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Yeşilgiresun sahasında iyi oynayan bir takım. Tehlikeli bir takım. Özellikle tehlikeli olarak şutör kısaları var. Biz koçumuzla her gün toplantımızı yapıyoruz. Koç yapmamız gereken şeyleri her gün bize söylüyor. Bu hafta iyi de çalıştık. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım evimize sorunsuz şekilde döneceğiz.”

                                                              

Editör: TE Bilişim