Eskişehir Basket’in yıldız isimleri Yunus Emre ve Cemal Nalga’ya Bahçeşehir Koleji talip oldu.

Bu sezon Acıbadem Üniversitesi’nin haklarını alan Bahçeşehir hedefini Süper Lig olarak belirledi. İstanbul ekibi şampiyon Eskişehir Basket’in önemli isimleri Yunus Emre ve Cemal Nalga’yı kadrosuna katmak istiyor. Siyah Kırmızılı ekipte kontratı bulunan Yunus ve Cemal için girişimlerini sürdüren Bahçeşehir Koleji’nin oyuncular ile anlaşma zemini aradığı iddia edildi. Bu transferde son kararı Eskişehir Basket yönetimi verecek.

Karamahmut ve Uslu’ya milli görev

Nesine.com Eskişehir Basket İdari Menajeri Gürol Karamahmut ve Semih Uslu’ya milli görev verildi. Her iki isim U-15 Milli Takım Teknik kadrosunda yer alıyor.

Siyah Kırmızılı ekipte geçtiğimiz yılın başında göreve idari menajer olarak başlayan ve bu görevi başarıyla yürüten Gürol Karamahmut ile istatistik görevini yürüten yardımcı antrenör Semih Uslu’ya milli görev verildi. Her iki isim U-15 Milli Takımı’nın teknik heyetinde görev yapıyor. 2018 yılında düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan U15 Yıldız Erkek Milli Takımı bu turnuvada başarı hedefliyor.                                                                                                                 

Editör: TE Bilişim