Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Söğütönü-Keskin yolunda çalışmalar devam ederken, yetkililer 1521. Sokak ile 1594. Sokak arasında kalan kısımda ulaşımın 7 Ekim 2022 tarihi itibariyle Keskin yönündeki şerit üzerinden gidiş-geliş olacak şekilde sağlanacağını belirterek sürücüleri uyardı.

 

Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Söğütönü-Keskin yolunda yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında ekipler yoğun mesai yaparken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 1521. Sokak ile 1594. Sokak arasında kalan kısımda düzenleme yapıldığını belirttiler.

Yetkililer, bu bölgede ulaşımın 7 Ekim 2022 tarihi itibariyle Keskin yönündeki şerit üzerinden gidiş-geliş olacak şekilde sağlanacağını belirterek, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulundular.

Editör: Mustafa YILDIRIM