Eskişehirspor Yönetimi  ya takımı kümede tutarak ya da 2 yıl üst üste takımı düşürerek tarih  yazacak.

Pandemiden dolayı birkez daha küme düşme kalkar mı diye beklemeden birşeyler yapın artık.

Gerçek olan bir şey var bu şehir bu kadar üzüntüyü haketmiyor.

Hani Eskişehir için ESKİŞEHİR bir   SPOR Şehri derler ye  bugünlerde bu ünvanı hak ediyormuyuz, hak eden tek bir gerçek var oda TARAFTAR ve Eskişehirsporluluk Ruhu. Spor şehri denilince ve olması gerekenler 1 tane Süper ligte takımı olur 1 tane Birinci lig 1 tane İkinci lig veya 3 ligte Bal liginde takımların olur işte ozaman ben Eskişehir için Spor şehri derim. Bunlardan hangisi var şuan bir tane Eskişehirsporumuz var oda can çekişiyor. Taraftar zaten efsane olmuş tüm Türkiye’ye örnek olmuş ve bu övgüyü hakeden birtek  taraftar kalmış oda malum pandemiden  dolayı tribünlerde yerini alamadığı için kendini gösteremiyor.

Taraftarlarımız türbinde  olsaydı şuanki yönetim hala dururmuydu elbette duramazdı. Takım bukadar berbat yönetilemez, ancak dahada vahim olan takım berbat ötesi bir durumdayken şehir suspus olmuş bazıları da fabrika peşinde koşmaya başlamış.

Tabiri caiz ise yukarda yangın var ama hala görmüyorlar nedenki acaba?   kimsenin kılı kımıldamıyor taraftarlar birliği susmuş onlarda mı elini ayağını çekti dersiniz. Eskişehirspor'un bukadar kötü olmasında  kimlerin payı var ise o koltuktan kalkmalı  birşeyler yapmalı ne mi mesela istifa bile bir duruştur. Ocak ayını bekleyip daha önce bazı yönetimlerin yaptığı gibi sizde Bilal ve Buğra'yı  satarak ocakta kaçacakmısınız.

Türkiye'deki tüm lig kategorilerinde bir kaçtane takımımız olmalı ki her anlamda Eskişehir ve  Eskişehirspor daha yukarılara taşınsın. Tüm dünyada kulüplerin yaşadığı Ekonomik sıkıntılarının çözümü ALTYAPI diye bilinirken şuanki   Eskişehirspor'da mevcut yönetim ne yapıyor ne yapmaya çalışıyor! Alper POTUK, Dorukhan TOKÖZ, Metehan ALTUNBAŞ, Bilal CEYLAN ve Buğra ÇAĞLIYAN gibi daha birçok isim var bunları 6 yaşında bulup asgari 7 yıl eğitip yetenekelerini geliştirip  şehirdışında turnuvalara katılıp  ve ayrıca hafta sonları Süperlig takımlarının altyapıları ile maçlar oynatarak Akedemi ligine hazır hale getirip 12 yaşında birer yıldız adayı olarak yönetimlere sunmuştur ( ve üstelik tüm bunları mevcut yönetimlerden hiçbir maddi destek almadan yapmıştır) Yukardaki isimler Kanlıkavağın ne kadar başarılı ve özverili çalıştığının kanıtıyken, Yönetim ne yapıyor BAŞARIYI CEZALANDIRMAYA ÇALIŞIYOR OYSA YAPMASI GEREKEN Kanlıkavağa destek olmak  öyle lafla biz kanlıkavağın yanındayız beraber çalışacağızla olmuyor.

Futbolda birkaçyıldır projeler havada uçuşuyordu ne durumdalar şuan hiçbirisi yok neden çünkü kişiye endeksli projeler.  Her işe  PROJE  denmez Proje kişiye ve kişilere  odaklı olmaz bir projenin Amacı, ayağı. hedefi ve sonuçları olur. Sizin proje dediğiniz  ve başarılı olmayan bu girişimler altyapıda eğitim alan çocuklara çok büyük zararlar verecek çocukları geriye götürüyor, başarılı olanlara sadece katkı sağlayın DESTEK OLUN onlarda iyi yapmış oldukları işi daha iyi yapsınlar.