Eskişehirspor’un başlatmış olduğu forma ve SMS kampanyasına Yunus Emre Devlet Hastanesi’nden destek geldi.

Eskişehirspor İcra Kurulu’nun başlatmış olduğu forma ve SMS kampanyası kapsamında Eskişehirspor Genel Sekreteri Hasan Tuç, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, idari menajer Ayhan Taşçı, takım kaptanı Sezgin Coşkun Yunus Emre Devlet Hastanesi konferans salonunda sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Buluşmada konuşan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, “Eskişehirspor zor günlerden geçiyor bizde dedik ki her zaman teşhisi yanlış koyuyorlar tedavide haliyle yanlış oluyor. Şuan Eskişehirspor yok oluyor. Sorunlar çok. Eskişehir’in markası olan Eskişehirspor’a sahip çıkmak lazım” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR ÇOK FARKLI BİR KULÜP

Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle Trabzonsporlu olmasına karşın Eskişehirspor’a sonsuz sevgi beslediğini aktararak, “Doğduğum yerin takımının tutuyorum ama Eskişehirspor çok farklı bir kulüp. Buraya gelene kadar Eskişehirspor’un bu kadar muhteşem bir taraftarının olduğunu bilmiyordum. Eskişehirspor’un daha üst düzeyde, Avrupai düzeyde temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu takımın daha iyi yere gelmesi için herkesin elinden geleni yapması boynunun borcudur.  Her zaman bu kampanyaya destek olacağız. Trabzonsporluyum iki tane küçük oğlum var ikisi de Eskişehir’de doğdu. Oğlumun giyebilecek iki tane forma vardır. Biri Trabzonspor formasıdır, diğeri Eskişehirspor formasıdır” dedi.

TEK SEVDAMIZA HEP BİRLİLTE KATKI SAĞLAYALIM

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa şehir olarak zor süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Bu kulübün yaşaması için yapılması gereken fedakârlığı her zaman yapmak zorundayız. Bu kulüp her şeyi yaşadı. Eskişehirspor hepimizin. Eskişehirspor tek sevdamızsa gelin hep birlikte katkı sağlayalım” diye konuştu. Son olarak konuşan Eskişehirspor Kaptanı Sezgin Coşkun ise, “Böyle ortamları gördükten sonra umudumuz hiç tükenmiyor. Umarım güzel günleri hep birlikte yaşarız. 9 yıl bu takımın formasını giydim. Burada her şeyi yaşadım ama bu kadar kötüsünü yaşamamıştım. Futbolcu olarak fedakarlık yapıyoruz ama bu fedakarlık bir yere kadar oluyor. Biz fedakarlık yaptığımız sürece sizin desteğiniz bizi umutlandırıyor” ifadesinde bulundu.

Konuşmaların ardından kampanyaya destek vermek adına Başhekim Karagülle forma alırken, sağlık çalışanları ise SMS atarak takıma destek oldular.