Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tunalı Belde Evi sakini kadınlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Tepebaşı her geçen gün büyüyen, köklerinde sevgi, samimiyet, güven olan büyük ve güzel bir aile” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirli vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Tunalı Belde Evi’nde keçe ve İngilizce kursuna katılan mahalle sakini kadınlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Belde Evi’nde kadınları ziyaret eden Başkan Ataç, kurslar hakkında yetkililerden bilgi alırken kursiyer kadınlarla da sohbet etti.

Ziyaretine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Tepebaşımızın en güzide projelerinden olan Belde Evleri 2001 yılından bu yana kentimize hizmet ediyor. Başta kadınlarımız olmak üzere hemşehrilerimiz, Belde Evleri’ni çok sevdi. Bugün de Tunalı Belde Evimizde bir aradayız. Kadınlarımızı keçe ve İngilizce kurslarında ziyaret ettim, eğitimlerden çok büyük memnuniyet var. Bu durum bizleri de mutlu ediyor. Tepebaşı her geçen gün büyüyen, köklerinde sevgi, samimiyet, güven olan büyük ve güzel bir aile. Bu birliktelik büyüyerek gelişmeye devam edecek” dedi.

Tunalı Belde Evi kursiyerleri de Başkan Ataç’a memnuniyet ve teşekkürlerini iletti.

Editör: Mustafa YILDIRIM