Tepebaşı Belediyesi Pazartesi günü gazetecilere hizmetlerini anlatmak için gezi düzenledi. Katılım az olunca Başkan Ataç biraz buruktu. Gazetelerin üst düzey temsilcileri yoktu. Hatta bazı gazetelerden ve televizyonlardan hiç temsilci katılmadı. Basın ile bir sorun varsa seçim öncesi belediye kurmaylarının bunu çözmesi gerekir. Aksi halde seçimde çok sıkıntı çekecekleri kesin. Gezide diğer dikkat çeken konu ise gazetesinde Ataç aleyhine daha fazla haber yayınlayan İki Eylül Gazetesi kurmayları ile Ataç’ın sıkı fıkı olmasıydı.

Ataç ayrıca Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın, “Odunpazarı’na 3.5 milyon turist geldi” açıklamalarına takıldı. Ataç, “Bu kadar kişiyi nasıl saymışlar. Ayrıca Tepebaşı’na daha fazla turist geliyor. Tepebaşı’nda turistler daha fazla kalıyor. Çünkü Tepebaşı’nda yaşam var”sözleri ile göndermede bulundu.

Neyse biz geziye dönelim. Alzheimer yaşam köyü, çocuk ağız diş sağlığı merkezi en dikkat çeken projeydi. Alzheimer hastası olan bu merkezin değerini daha iyi anlar. Çocuk ağız diş sağlığı merkezi  projesi ise geleceğimiz olan çocukların geleceğinde sağlıklı olmalarına ön ayak olacak.

  Hobi bahçeleri ise göstermelik geldi. Beton alanın toprak alandan daha fazla olması kafama takıldı. Bu konu yeniden gözden geçirilmeli. Yapılan diğer hizmetleri bir yıl sonra seçmen değerlendirecek. Bekleyip göreceğiz. Ancak Ataç’ı bölgede seven kişi oldukça fazla. İkili ilişkileri iyi kurmuş. Ancak şu bir gerçek Ataç’ın işi hiçte kolay olmayacak.