Tepebaşı Belediyesi, “Çevre Okuryazarlığı ve Atıksız Yaşam” adlı eğitim programı ile çocukların çevre konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamaya devam edecek.

Tepebaşı Belediyesi, çevre konusunda hayata geçirdiği çalışmalar ile dünya çapında başarılar elde ederken, çocukların da çevreye karşı duyarlılık kazanması adına eğitici faaliyetlerini sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan “Çevre Okuryazarlığı ve Atıksız Yaşam” konulu eğitim programı da okullarda Eskişehirli öğrenciler ile buluşacak. İlk ve orta öğretim kurumlarından gelecek talepler doğrultusunda, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri “Çevre Okuryazarlığı ve Atıksız Yaşam” eğitimini okullarda gerçekleştirecek.

Eğitim kapsamında; çevre, çevre koruma, çevre duyarlılığı, dünyada ve ülkemizde çevre kirliliği, ekoloji, ekolojik ayakizi, ekosistem, atık çeşitleri ve sorunları, geri dönüşüm, sıfır atık, bilinçli tüketim kuralları ve dünyada ‘atıksız yaşam’ uygulama örnekleri gibi konular ele alınacak.

“Çevre Okuryazarlığı ve Atıksız Yaşam” eğitimi için randevular, Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden, 0(222) 211 40 00 / 3085-3087-3324 numaralı telefondan alınabiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM