Ülkemizde bijuteri ürünlerine ilgi çok fazladır. Hem perakende mağazalarında hem de online satış kanallarında en fazla satılan ürünler içerisinde kolye, yüzük veya küpe gibi modeller bulunmaktadır. Bununla beraber hangi kanaldan satış gerçekleşiyorsa, en fazla dikkat edilecek konuların başında ürünlerin kalitesi gelmektedir.

Her şeyden önce ürün kullanım ömrü uzun olmalı, en önemli nokta kalitedir. Genellikle toptan bijuteri ürünlerinin kullanma ömürleri kısa görülür fakat kaliteli ürünler seçildiğinde böyle bir durum söz konusu olmaz. Toptan kolye veya diğer toptan seçenekleri incelerken, satıcı ile ürün ömrü ile ilgili görüşülmelidir.

Bijuteri Ürünlerinin Kombinlere Işıltılı Tamamlayıcısı


Toptan aksesuar ürünleri kıyafetlere olan vurgunun artırılmasına destek olmaktadır. Özel davetlerde giyilen kıyafetleri öne çıkarabilecek küpeler hem gündelik yaşantıda hem de özel zamanlarda tercih edilir. Tarz ve kıyafetlere en çok yakışacağı düşünülen küpeler sade ve spor kıyafetlerde bile zevkli bir kimliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.


Zengin tasarım özellikleri ile çok yönlü kullanılacak halka küpeler, altın ya da gümüş kaplamalar ile çekici görünüme katkı sağlamaktadır. Küçük halka küpe çeşitlerini gündelik yaşantıdan özel günlere kadar birçok boyutta takıyı Aksesuar Deposu sitesinde bulabilirsiniz.


Kadınlar İçin Trend Olan Aksesuarlar


Klasik aksesuar toptan takı seçenekleri ile birlikte, yenilikçi seçenekler de sezon koleksiyonlarında göze çarpmaktadır. Trendlere uygun olan takılar eklenerek en temel parçalardan meydana gelen kombinler bile modaya uygun duruma getirilir. Sezon modasının izleri toptan aksesuar seçimlerinde görülebilir. Trend takı önerisini isteyenler özellikle 3’lü takı seti modelleri için tavsiyeler almaktadır. Takı modasında üst üste takılan kısa kolyeler ilk sıradadır.

Sıra sıra kolye, bileklik ve halhal takmak kadınların çok şık görünmesinin sırrıdır. Kadın takı tasarımlarının üzerine; geometrik şekiller, göz desenleri ve zımbalar varlığını göstermektedir. Kocaman zincir kolyeler özellikle zincir desenli kumaşlar ile kombinlenir. Halka küpeler, yeni nesil ufak ve kalın tasarımları ile ikili ya da üçlü setler halinde takılmaktadır. Son olarak da kadın takı modasında ön planda bulunan rengârenk taşlı yüzükler, parmaklara ışıltı sağlar. Ürünleri Aksesuar Deposu sitesinden bulabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM