Eskişehir’e atandığı günden beri DSİ bünyesinde bulunan Bentspor’a ve Eskişehir amatör sporuna büyük katkılar vererek her zaman sporun içerisinde olan Kağan Şan’a, desteklerinden dolayı Seda, Atam ve Körler teşekkür ettiler.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu, elinden geldiği ve imkanlar ölçüsünde DSİ Bentspor’a destek olmaya çalıştığını belirten DSİ 3. Bölge Müdürü ve Kulüp Başkanı Kağan Şan,”Bentspor bünyesinde iki-üç spor branşı daha açmak istiyoruz. Bu konuda kulüp yöneticileri ile görüş alışverişi yapıyoruz. Eskişehir’deki tüm amatör futbol kulüplerinin amacı Eskişehirspor’a futbolcu yetiştirmek. Biz de bunun mücadelesini veriyoruz. Tesis konusunda sıkıntımız var. DSİ Bentspor’un sahasını ve tesislerini onararak tüm amatör kulüplere açmak istiyoruz. Bunu DSİ’nin bütçesinden yapmak yasal olarak mümkün değil. Gençlik Spor Bakanlığı’na ve Spor Toto’ya projeler verdik.

Özellikle Spor Toto Teşkilatı tesislerimizi onarırsa bu sahamızda hafta sonları amatör lig maçları oynanabilir. Eskişehir de bildiğim kadarıyla tesis sıkıntısı söz konusu. Spor Toto Teşkilatı tesislerimizi onarırsa hem teşkilatın reklamı olur, hem de Eskişehir amatör sporuna ciddi bir katkı sağlamış olur” dedi.

Öte yandan, ziyarete DSİ Bentspor yöneticileri ile kulüp antrenörleri de katıldılar.

Kağan, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri (EASKF) Başkanı Sadri Atam ve Eskişehir’imizin yetiştirdiği büyük değer sanatçı Mithat Körler’e teşekkür etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM