Jonix marka Havam Temiz hava temizleme cihazları, üstün teknolojik özellikleriyle her kapalı ortamda yüksek standartta hava temizliği sağlar. NTP teknolojisinin kullanıldığı Havam Temiz hava temizleme cihazları, kapalı ortamlarda uçucu özelliği bulunan hemen her mikroorganizmayı yok eder. Havam Temiz cihazları, sağlıklı hava sirkülasyona ihtiyaç duyulan her kapalı mekanda kullanıma uygundur.

Özellikle hava kirliliğinin çeşitli sebepler doğrultusunda yüksek olduğu kapalı mekanlarda Havam Temiz hava temizleme cihazları, hayati bir önem taşır. Ortamın temiz hava dengesini sağlayan hava temizleme cihazları, kimyasal kirliliğin ortamdan uzaklaştırılmasını sağlar. Böylelikle yüksek standartta temiz hava, her türden kapalı mekanda elde edilmiş olur.

Üstün NTP Teknolojisi

Non Thermal Plazma (NTP) teknolojisi ya da Türkçe ifade etmek gerekirse “Termal Olmayan Plazma”, üst düzey bir oksidasyon tekniğini kullanarak çalışır. NTP teknolojisi içerisinde yer alan plazma, iyonlaşmış gaz formundadır. Elektrik yüklü diğer plazmalarla etkileşime girerek oksidasyonun oluşmasını sağlar ve böylelikle ortamdaki zararlı mikroorganizmalar yok edilir.

Farklı sektörlerde farklı amaçları karşılamak üzere de kullanılan NTP teknolojisi, temel olarak ortam içerisinde yer alan uçucu özelliğe sahip olan bileşenlerin yok edilmesini sağlar. Bakteriler, virüsler ve küfler de dahil olmak üzere ortamda bulunan uçucu organik bileşenler, NTP teknolojisi ve özel filtreleme sistemi sayesinde filtrelenir.

Her Kapalı Mekanda Güvenilir Kullanım

NTP teknolojisiyle geliştirilmiş Jonix marka Havam Temiz hava temizleme cihazları, her kapalı mekanda kullanım için uygundur. Kafeler, restoranlar, işyerleri, bürolar, sağlık kuruluşları, hastaneler, eğitim kurumları, arşiv odaları, kütüphaneler ve benzeri her türden mekanda hava temizleme cihazlarının güvenle kullanılması mümkündür.

Son dönemde NTP teknolojisiyle üretilen hava temizleme cihazları otellerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Müşteri memnuniyetinin sağlanması ve ortamda bulunan kötü kokunun uzaklaştırılması amacıyla kullanılan hava temizleme cihazları, bakterilerin üremesini de engeller. Otellerde özellikle odaların temizlenmesi ve kötü kokulardan uzak tutulması adına https://havamtemiz.com/ sitesindeki hava temizleme cihazları, sadece ortamı değil yüzeyi de önemli ölçüde temizleyerek etkili bir sterilizasyon sağlar.

Editör: Mustafa YILDIRIM