“ Türk siyasi tarihinin en alçak ve ihanetine sahne olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6ncı yıl dönümünde, bünyesinde görev aldığımız şerefli Türk Ordusu içerisine sızmış ve gizlenmiş hainler gaflet, dalalet ve hatta ihanet dolu hareketler zincirine imza atmışlardır.

Bu girişim, devlete ve Türk ordusunun içine sızmış olanlar tarafından düzenlenmiş bir terör eylemidir ki bu insanlara asker vasfından ziyade terörist olarak yaklaşmak gerekmektedir.

Bu girişimin asıl amacı; ülkemizi tarihte görülmemiş bir kaosa sürükleyerek iç savaş ve kardeş kavgası başlatmak, nihai amacı ise; Türkiye Cumhuriyeti’ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Bu hainliğe, milletimiz ve Astsubay Ömer Halisdemir’lerin çelikleşmiş iradesi geçit vermedi.

Bu bilinçle, aldığı emir üzerine gözünü kırpmadan 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi görevini yerine getirerek, darbenin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz P.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir ve onun nezdinde tüm şehit olan meslektaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor ve kahraman naaşları önünde saygıyla eğiliyoruz.

TEMAD Odunpazarı ilçe başkanlığı olarak,

Bizler milletimizi yok etmek ve vatanımızı bölüp parçalamak isteyen düşmanlara ve hainlere karşı, bütün kararlılığımızla haykırarak terörü ve bu hain saldırıyı bir kez daha kınadığımızı ilan ediyoruz.

Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, üzerinde yaşadığımız vatan topraklarının bütünlüğü ve devletimizin bekası için, canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlıklar diliyor, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile fertlerine saygılarımı sunuyorum.”

Asker kökenli bir dernek olarak beklentimiz orduya ve Mehmetçiğe sahip çıkılmasıdır.

Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir “ Mustafa Kemal Atatürk, " FETÖ'yü lanetle, Mehmetçiğe sahip çık"

Editör: Mustafa YILDIRIM