Burası Sibirya değil, Bayburt

Kar yağışının ardından dondurucu havanın etkili olduğu Bayburt, adeta buz kesti.

….

İstanbul’da baraj doluluk oranı 6 ay sonra ilk kez yüzde 50’yi aştı

Son zamanlarda İstanbul’da etkili olan yağmur ve kar yağışları sonrası İstanbul’un barajlarının doluluk oranı 6 ay sonra yüzde 50,03 oldu.

….

Sokağa çıkma kısıtlamasında da aşılama devam ediyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında da sağlık çalışanları ile 65 yaş üstü vatandaşların aşı uygulamaları sağlık merkezlerinde devam ediyor.

….

Liselerde yüz yüze eğitim 1 Mart’ta başlayacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yazı gönderildi yüz yüze eğitimin detayları açıklandı.

….

Bakan Pekcan, gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine başlandığını duyurdu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlara Şubat ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerinin başladığını açıkladı.

….

İzmir’in yıkılacak binaları havadan görüntülendi

İzmir’de meydana gelen deprem sonrası acil yıkılması gereken 71 binanın yıkım işlemi gerçekleşti, 600 ağır hasarlı binanın yıkılması gerektiği raporlandı.

….

ABD’de sert geçen kış 6 milyon doz Covid-19 aşısının dağıtımını engelledi

ABD’de etkisini sürdüren kış fırtınası ve elektrik kesintileri nedeniyle 6 milyon doz korona virüs aşısının eyaletlere dağıtımının yapılamadığı duyuruldu. ABD’li ilaç devi Pfizer’ın aşı üretim tesisini ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden ise "Bu krizin ne zaman sona ereceği konusunda size bir tarih veremem" dedi.

-İHA-

Editör: TE Bilişim