Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu ve  Kent Konseyinin yeni dönem Yürütme Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Eskişehir  Kent Konseyinin şehirde önemli bir güç olduğunu ifade ederek “ Tüm Türkiye'de örnek alınan bir kent konseyi olduğunuzu biliyorum, diğer illerimizin Belediye Başkanlarından da başarılarınızı duymak beni çok mutlu ediyor. Bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınıza yenilerini ekleyerek ilerleyeceğinize inancım tam. Benim nazarımda sizler gerçekten şehrini düşünen, bu şehir için daima en iyiyi, en güzeli isteyen ve bu şehir için yanlış olan ne varsa acımasızca eleştirenlersiniz.  Nazik ziyaretiniz ve doğum günü sürpriziniz nedeniyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Samimi sohbeti ve misafirperliği için Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Akçasoy ise “Kent Konseyimizin ve gönüllülerimizin her daim yanında olarak önünü açan, çalışmalarımıza destek veren, şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza dokunan, Eskişehir’imize kazandırdıkları eserleri ile  şehrimizin ve Türkiye’nin gururu sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen’ne  gönülden şükranlarımızı sunuyorum. 8 Kasım Dünya Şehircilik günü gibi anlamlı bir günde Yürütme Kurulu Üyelerimiz ve Çalışma Grubu Başkanlarımız ile doğum gününü kutladığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen’e sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim