WhatsApp Image 2022-05-01 at 14.04.11

İftar program Kuran-I Kerim Tilaveti ve Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in kendi sesinden iftar duası ile başladı. Türk tasavvuf musikisi sanatçısı Osman Vahit Özdal’ın ilahileri ile devam etti.

İftar programına başta Ülkücü Şehit aileleri olmak üzere, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy, MHP Eskişehir Milletvekili M. Nurullah Sazak, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Genel Baş. Yard. İlhan Durak, MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar, İlçe Ocak Başkanları, MHP İl sekreteri, kadın kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Türkav Eskişehir İl Başkanı, Türkiye Kamu Sen’e bağlı, Türk Büro Sen, Türk Eğitim Sen, Türk Enerji Sen, Türk Yerel Hizmet Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Orman Sen, Türk Diyanet Vakıf Sen, Sendikaların ve Meslek Odalarının Eskişehir Temsilcileri, MHP Tepebaşı, Odunpazarı ilçe başkanları Uğur Yüceses ve Mustafa Komar, Taş Medreseli Ülkücüler teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy’un açılış konuşması, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in yaptığı konuşmalarla devam edildi.
  
İl Başkanı Kazım Aksoy, teşkilat adına Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’e Resûl-i Ekrem’in Şah-ı Merdan Hz. Ali’ye verdiği ‘Zülfikar’ kılıcı hediye etti. Genel Başkan Yıldırım hediye sonrası yaptığı konuşmada ‘2023 Lider Ülke Türkiye Yolunda Türk Gençliği Çalıştay’ında ‘Ülkücü Milliyetçi Hareketin Lideri, Türkmen Beyimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ‘Evlatlarım! Elinizde her zaman bir kalem olsun. Ama yeri geldi mi de elinizde Zülfikar bulunsun!’ dediğini ve elinde bir Zülfikar ile gençliğe hitap ettiğini anımsattı.
Program yapılan toplu dua sonrası karşılıklı söyleşi ve hatıra fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM