Online habercilik konusunda deneyimi ve prestiji ile hizmet vermeye devam eden Urfa haber, gündemi yakından takip etmek isteyenlerin tercihi oluyor. Artık birçok internet kullanıcısı yaşadığı şehre dair merak ettiklerini en güvendikleri haber sitelerinde arıyor. Böylece basılı gazete okuma oranı düşerken, internet haberciliği günden güne popülerleşerek daha çok insanın güncel konulara ulaşabilmelerini sağlıyor.

Tamamen ücretsiz ve 7/24 kesintisiz hizmet veriyor olması da Şanlıurfa haberleri sitesinin çok fazla revaçta olmasını sağlıyor. Gün içinde sık sık haber sitelerini ziyaret edenler, önemli olay ve konuları herkesten önce öğrenerek gündemin gerisinde kalmıyorlar. Bu amaç için kurulmuş olan Baraj adresi de güvenilir ve bağımsız Şanlıurfa haber siteleri arasında yer alıyor.

Kaliteli İçerikleri İle Urfa Haber

Dolu dolu haber başlıkları ile Şanlıurfa’da yaşayan ve memleket özlemi çekenleri habersiz bırakmayan son dakika Urfa haber, günün her saatinde tüm haberleri zengin içerik kapsamında yayınlıyor. Her yaştan internet kullanıcısına hitap eden tarzı ile sıkmayan ve bilgi veren içerikler, her an her şeyden haberdar olmak isteyenleri cezbediyor.

Sadece Şanlıurfa yöresine ait haberler değil, ulusal mana da da çok fazla bilgiye erişim Baraj adresi ile mümkün oluyor. Cep telefonları sayesinde gidilen her ortamda ekonomiden sağlığa kadar pek çok konudaki haberleri okumak ve çevremizdekilerle paylaşmak mümkün olmaktadır. Kaliteli alt yapısı sayesinde hızlı ve sade bir haber platformu ziyaretçilerini bekliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM