Vino Bellezza, 2016 yılından beri Manisa’da şarap soğutucu ve buzdolabı üretimini gerçekleştiren bir markadır. Gerçekleştirdiği AR-GE çalışmalarıyla sektöre giriş yapan marka, birbirinden farklı hacimlere sahip ürünleri müşterileriyle buluşturmaktadır. Resmi web sitesi üzerinden ürünleri ve özelliklerini müşterilerine sunan marka, her ortamda kullanılabilecek şarap dolabı ile şarapların uygun sıcaklık değerlerinde muhafaza edilmesini sağlamaktadır.

Kaliteli Şarap Soğutucu ve Buzdolapları Ürünleri

Şaraplar, belirli sıcaklık değerlerinde saklanması gereken içecekler olarak bilinir. Uzun süreler boyunca saklanacak şaraplar için şarap soğutucu ve buzdolabı kullanmak ideal bir çözümdür. Vino Bellezza, yüksek performanslı şarap soğutucu ve buzdolaplarını şık tasarımlar eşliğinde müşterilerine sunuyor. Üç seriden oluşan şarap soğutucu ve buzdolapların özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

·         UV korumalı camlar sayesinde zararlı ışınların şaraplara ulaşması engellenir. Bu sayede şaraplar, uygun sıcaklıkta ve herhangi bir zararlı etken olmadan uzun yıllar saklanabilir.

·         İç gövdelerin tasarımında çelik kullanıldığı için oldukça sağlamdır. Dış etkenlerden etkilenmez.

·         Ergonomik tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Ürünlerin üzerinde yer alan kontrol paneli sıcaklığın ayarlanmasını, ürünün açılıp kapanmasını sağlar.

·         İçerisinde bulunan LED aydınlatmalar, şarapların eşit sıcaklığa ulaşmasını mümkün kılar.

·         Şaraplarda ideal sıcaklık olan 5-18 derece, şarap soğutucularla kolaylıkla sağlanır. Uzun süre sıcaklık değişimi olmaz, şaraplar güvenli bir şekilde saklanır.

·         Şarapların mantarlarının nemli kalması zorunluluğu, ürünlerin raflarında doğal kızılçam kullanılmasını sağlamıştır.

·         Titreşimi azaltan bileşenler sayesinde şaraplar uzun süre saklanabilir.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen özelliklerin tamamı, Vino Bellezza şarap soğutucu ve buzdolaplarında yer alıyor. Şaraplar, her ortamda uygun sıcaklık değerleri içerisinde saklanır. 

Şarap Soğutucu ve Buzdolapların Kullanıldığı Alanlar

Vino Bellezza şarap soğutucuları ve buzdolapları, pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Ortamın büyüklüğüne uygun tasarımlar sayesinde dar alanlarda da ürünleri kullanmak mümkündür. Mutfak, restoran, yat, tekne, otel vb. alanların her birinde Vino Bellezza ürünleri tercih edilebilir. Dış etkenlere karşı yüksek koruması bulunan ürünler, şarapların rahatlıkla muhafazasını mümkün kılmaktadır.

Ayrıca ergonomik tasarım sayesinde ürünlerin kullanımı oldukça rahattır. Kapalı alanlarda şarapların uygun koşullarda saklanmasını mümkün kılan soğutucu ve buzdolapların birden fazla hacim seçeneği bulunuyor. Bu bağlamda, aynı anda oldukça fazla şarabı uygun sıcaklıkta saklamak mümkündür.

Editör: Mustafa YILDIRIM