Voggykey deniz havlusu havuzda denizde mümkün olan en iyi deneyimi yaşanması amacı ile özel olarak üretilen ürünlerdir. Kalite model işlev ve görünümü kapsayan bu ürünler hem modaya uygun bir aksesuar olup hem de işlevsel bir kullanım sunuyor. Kalınlık derin salgısının kalitesini belirleyen unsurların başında geliyor.

Kullanım amacı gereğinden fazla yıpranma ve aşınmaya maruz kalan bu ürünler ince yapıda oldukları zaman güneş ve tuzlu sudan dolayı yırtılabiliyor ve rengi solabiliyor. Voggykey ancak uygun kalınlığa sahip olan deniz halıları kabarık pelüş ve süper emici özellikleri ile uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunuyor. 

Plaj Havlusu 

Voggykey deniz havlusu satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ürününün kumaş kalitesidir. Kumaşın üretilmiş olduğu örgü ve iplik malzemeleri kumaşın ağırlığı kalınlığı ve yumuşaklığı havlunun kalitesini belirler. Plaj havlularının suyu etkili bir şekilde emmesi ve aynı zamanda çabuk kurulması için kalitesi oldukça önemlidir. Bununla birlikte kumaşların kum tutmasından ve uzun sürede kurumasından dolayı kalitesiz plaj havluları oldukça kullanışsız ürünlerdir. Plaj havluları dokusu yapısı ve rengi gereği kullanılacak oldukları ortama her yönden uyum sağlaması amaçlanarak tasarlanır. Farklı büyüklüklerde farklı renk desen ve çeşitlerde plaj havlusu satın almak için Voggy Key sitesine ziyaret ederek deniz havlusu modellerini inceleyebilir ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun olan ürünü güven ve satın alabilirsiniz.

Kaynak: https://voggykey.com/collections/towels

                                                                                                                                          

Editör: Mustafa YILDIRIM