Tüm dünyada ilgiyle karşılanan kripto varlıklar, son dönemlerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Özellikle kripto para projelerinde fiyat takibinin nasıl yapılacağına dair kullanıcıların aklında oldukça fazla soru işareti var. Ancak fiyat takibi aslında oldukça kolay bir şekilde yapılabilir.

Fiyat takibinin yapılabilmesi için en kestirme yol aslında aracı bir kripto haber sitesi ya da kripto veri izleme kaynaklarını kullanmaktır. Veri izleme kaynakları, kripto paraların fiyat takibinin yapılabilmesi adına en güvenilir seçeneklerdir. Çünkü herhangi bir varlığa yönelik geçmiş fiyat verileri ve güncel verileri içerirler. Bu sayede geçmiş ve güncel verilerin takibi kolaylıkla yapılabilir. Tradingview, CoinMarketCap ya da CoinGecko gibi aracı siteler, kripto paraların geçmiş verilerini de içerir. Kullanıcılara geçmiş ve şimdiki fiyat verilni anlık olarak sağlarlar.

Fiyat takibi yapabilmenin bir diğer kestirme yolu ise haber sitelerini takip etmektir. Kripto haber siteleri, yeni ortaya çıkan kripto projeleri hakkında da paylaşımlar yaptığından, projelerin takibini yapmak son derece kolaydır. Haber sitelerinde yer alan canlı coin fiyatı araçları da yine anlık olarak fiyat takibi yapabilmeyi kolaylaştırmaktadır.

Güncel haberlerin yayımlandığı kripto haber sitelerinde herhangi bir varlığın takibini yapmak son derece avantajlıdır. Çünkü kripto varlıklar, henüz düzenlemelere tabi olmadığından haberlerle birlikte bazen oynaklık gösterebilir. Yani, aslında fiyat takibi yaparken en önemli detaylardan biri haberleri de takip etmektir. Yatırım yapılması planlanan herhangi bir kriptonun fiyatının hangi yöne gideceğini tahmin etmek oldukça zordur. Ancak haberleri takip etmek, fiyatın ne tepki vereceğini öğrenebilmek adına işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Wenlambo (WLBO) Projesi

Wenlambo projesi, Binance Smart chain (BEP-20) üzerine kurulmuş akıllı sözleşme kullanan bir kripto projesidir. Eşler arası teknolojiyle kripto ödemelerini anında yapmayı ve kolaylaştırmayı amaçlar. DeFi katmanlı bir mimariye sahip olan Wenlambo, güvenilir yapı taşlarını kullanır.

Proje, katılımcıları ödüllendirmeyi amaçladığından her bir kullanıcı bulunduğu süre boyunca ödüllere katılabilme hakkına sahiptir. Böylelikle platform büyürken, herkes eşit şansa sahip bir şekilde ödüllerden faydalanabilir. 

Wenlambo, mümkün olduğunca çok sayıda WLBO sahibinin ödüller kazanmasını sağlayabilmenin yanı sıra bir Lamborghini sürme fırsatı da sunmaktadır. Böylelikle kullanıcıların platforma katılması teşvik edilirken eşsiz ödüllerle katılımcılara farklı deneyimler sunar. 

Öte yandan platform, kullanıcıların token’larla yaptığı her satın alma ya da satma işleminde alacağı komisyonu bir hayır kurumuna bağışlayarak farklı alanlarda da destek sağlamaktadır. Ödenecek işlem ücretlerinin %4’ü üç aylık bağışlar için bir cüzdanda toplanmaktadır. Planlamaya göre işlem ücretlerinin diğer %4’ü tüm paydaşlara bölünüp %2’si de yakılacak.

Böylelikle varlığın arzı azaltılarak değerinin yükseltilmesi sağlanacak. Katılımcıların bir Lamborghini sürme fırsatın sahip olabilmeleri için token’larda yapılacak her türlü işlemde ücret %10 olarak uygulanacak.

Wenlambo (WLBO) Geleceği

Kullanıcılarına bir Lamborghini sürme imkanı sağlayacak olan Wenlambo kripto projesi, henüz kripto para borsalarında çok da yaygınlaşmış bir proje değil. Bu sebeple öncelikle projeye olan katılım oranının artması gerekiyor. Katılım arttıkça projenin geleceğine yönelik tahminler de potansiyel olarak artacak.

Wenlambo coin fiyatı şu anda 0.008786 dolar seviyesinde yer alıyor. Ancak analistlerin ve uzmanların tahminlerine göre eğer projeye katılım artarsa, WLBO token’ın değeri de artış gösterecek. Ancak şimdilik devam eden ayı piyasası ve makro ekonomik koşullar nedeniyle token’ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM