14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Tepebaşı Belediyesi ile Vega Outlet işbirliğinde düzenlenen etkinlikte 14 çift nikah masasına oturdu. Nikahlarını Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın kıydığı çiftler, bir ömür sürecek mutluluğa, ‘evet’ dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen ve 14 çiftin mutluluğa, “evet” dediği törende nikah kıydı.

Vega Outlet’te düzenlenen etkinliğe 14 çift ile gelin ve damatların aileleri katıldı. Programda 14 çiftin nikahını kıyan Başkan Ataç, her zaman olduğu gibi aile cüzdanlarını gelinlere teslim etti. Çiftlerin tamamına mutluluklar dileyen Başkan Ataç, “Böyle özel bir günde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah masasına oturan tüm çiftlerimizi kutluyorum. Sevgi çok özel ve hepimizin ihtiyacı olan bir duygudur. Seven ve sevilen insanlar dünyaya daha güzel bir açıyla bakar. Evlilik yolunda bu güzel adımı atan tüm gençlerimizi ve ailelerini kutluyor, mutluluklarının daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Nikah törenlerinin ardından toplu pasta kesimi ile etkinlik sona ererken; dünya evine giren çiçeği burnunda gelin ve damatlar da Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Vega Outlet’e teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim