Mihalıççık Lisesi’nden 1978-1979 yıllarında mezun olan 43 arkadaş yıllar sonra ilk kez bir araya gelerek hasret giderdi…

Mihalıççık Lisesi 1978-1979 yılı mezunlarından Hatice Doğramacı eski arkadaşları bir araya getirebilmek amacıyla organizasyon düzenledi. Türkiye’nin muhtelif şehirlerinden hatta Avusturalya’dan Ahmet Özaras da katıldı. Eskişehir Balat Ocak başı Restaurant’ta toplanan mezunlar, yıllardır görüşemedikleri arkadaşlarıyla buluşarak hasret giderdi.

Grup adına söz alan Hatice Doğramacı ve Mesut Yaman, “Yıllardır görüşemedikleri arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Programımıza bütün ağabeylerimizi, kardeşlerimizi davet ettik. Bizleri kırmadılar, geldiler. Yıllar sonra tekrar Eskişehir’de bir araya geldik. Etkinlikle 38 yıllık arkadaşların bu sayede birbirimizi gördük. Yıllardır görüşemedikleri arkadaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı anlatılmaz duygular yaşadık” diyerek duygularını dile getirdiler.

38 yıl sonra bir araya gelen sınıf arkadaşları,  o günleri tekrar yaşama fırsatı veren başta Hatice Doğramacı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Gelenekse hale getirilecek olan gecede, ayrıca birbirlerine hediyeler verdiler.

Editör: TE Bilişim