Bursa Bölge Ziraat Okulu Mezunları; ''50.'ci yıl kutlamalarını'', Eskişehir'de bir otelin toplantı salonunda düzenlediler. 

50 yıl önce mezun olan Bursa Bölge Ziraat Okulu mezunları, Türkiye'nin her tarafından Eskişehir'e gelerek kutlamalara katıldılar. Mezunlar birbirleriyle hasret giderdiler.

Türkiye'nin her tarafından Eskişehir'e gelen Bursa Bölge Ziraat Okulu mezunlarını, mezunlardan oluşan Eskişehir Tertip Komitesi karşıladı. Eskişehir Tertip Komitesi; Türkiye'nin her yerinden Eskişehir'e gelen Bursa Bölge Ziraat Okulu Mezunlarını Eskişehir'in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiler. Mezunlar sırası ile; Metristepe, İnönü Şehitliği,  Odunpazarı Evleri, Sazova Parkı, Kentpark, Balmumu Müzesi, Ertuğrulgazi Türbesi'ni hep birlikte gezdiler ve Eskişehir'i çok beğendiler.

Eskişehir Tepebaşı belediye Başkanı Ahmet Ataç'da mezunlara  'Eskişehir'e hoş geldiniz' diyerek kısa süreliğine kutlamalara eşlik etti. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'da  mezunları ağırlayarak mezunlarla sohbet etti.. Eskişehir Tertip Komitesi; mezunların hepsine 50.'nci yıl anısına ayrı ayrı plaket ve albüm taktim etti. Günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çekinildi.

Editör: TE Bilişim