Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, 75. Yıl Mahallesinde düzenlenen iftar programı ile devam etti.

Odunpazarı Belediyesi, Erenköy, Tarihi Odunpazarı Bölgesi, Ihlamurkent, Çankaya, Yenikent ve Gökmeydan’da gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından 75. Yıl Mahallesinde iftar programı düzenledi. 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen iftar programına, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

75. Yıl Mahallesinde gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. İftar yemeği sonrasında Odunpazarı Tiyatro Müdürlüğüne bağlı tiyatrocular, Hacivat- Karagöz ile orta oyunu gösterisi yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim