İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, 2018-2019 eğitim öğretim yılında düzenlenen “Bir Damla Kan, Bir Can” kampanyası çerçevesinde 30 Kasım 2018 tarihinde Adalet İlkokulu’nda kan bağışı organizasyonu gerçekleştirildi.

İlginin yoğun olduğu kan bağışı kampanyasına okul idarecileri, öğretmenler ve gönüllüler destek verdi. Küçük yüreklerin kan bağışı için birleştiği günde çok sayıda kan bağışı gerçekleşti. Süpermen kılığında kan bağışına destek veren bir veli de öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Ayrıca kan bağışı kampanyasına ilgiyi arttırmak amacıyla okul çapınca resim ve şiir yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman tarafından verildi.

Adalet İlkokulu’nda gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman, velileri ve mesai arkadaşlarını bu örnek davranışından dolayı kutladığını belirtip, Türk Kızılayı ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkürlerini iletti.     

Editör: TE Bilişim