Eskişehir Kent Konseyi tarafından 5 yıldır sürdürülen “Kütüphaneler Kuruyoruz” kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kütüphanelere kitaplar gönderilmeye devam ediliyor.

Ses getiren kampanyaya çok sayıda okul kütüphanesinden talepler geliyor. Gelen taleplere kitap bağışlarıyla karşılık veren Eskişehir Kent Konseyi, bir çok okulun kütüphanesine ciddi katkılar sağlıyor. Son olarak TÜYAP Kitap Fuarı’nda bağışlanan yüzlerce kitap, gelen talepler neticesinde Ağrı’dan Manisa’ya, Malatya’dan Ankara’ya ve daha bir çok il, ilçe ve beldelere ulaştırıldı.

Kitaplarına kavuşan öğrencilerden, kent konseyine teşekkür geldi. Ağrı –Yazılı İlkokulu Öğretmeni öğrencilerinin gelen kitaplar ile çok mutlu olduğunu ifade ederek “Okulumuzda yapılacak kütüphaneye desteklerini esirgemeyen memleketim güzel insanlarına öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız”dedi.  Öğrencilerin mutluluğunun hiçbir şeye değişilmeyeceğini belirten Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise, kitap toplama kampanyasının şehir sınırlarını çoktan aştığını belirterek “Kültür Sanat Çalışma Grubu üyelerimiz, kitap toplama konusundan çok titiz davranıyor. Gönderdiğimiz kitapların yerine ulaştığını görmek, öğrencilerden gelen sıcacık bir teşekkür bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların her zaman yanındayız”  diye konuştu.

Editör: TE Bilişim