Felsefe, kültür ve gönüllülük alanlarında faaliyetlerini sürdüren Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin Eskişehir Şubesi, kuruluşunun 10. Yıldönümünü kutluyor.

10. Yıl kutlaması  yeni dernek bina bahçesinde yapılacak. 3 Mayıs 2018 Perşembe günü Saat: 16.00’da başlayacak, Vişnelik Mh. Gül Sk. No:18’de gerçekleşecek kutlamaya tüm felsefe severler, Aktiffelsefe dostları ve tüm Eskişehir halkı davet edildi.

29 yıldır, binlerce gönüllü ve etkinlikle sürdürdüğü faaliyetleri geleceğe taşımaya devam eden Aktiffelsefe, 1989 yılından bu yana etkinliklerini kendi ilkeleri doğrultusunda ve gönüllülerinin gücüyle gerçekleştiriyor. Yaptıkları tüm etkinliklerle; kalıcı olanı, insana özgü olanı ve insan için değerli olanı arayan Aktiffelsefe, Eskişehir’de de on yıldır faaliyet gösteriyor.;

Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Tamkan; 10 yıldır tüm belediyelerle, üniversitelerle, basın ve medya mensuplarıyla,  diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olduklarını, her zaman kendilerine kapı açtıklarını belirterek teşekkür etti. Tamkan: “Aktiffelsefe Eskişehir Şubesi Kurucularına, Yönetim Kurulu’na, diğer tüm üyelere ve tüm gönüllülere de teşekkür ederim. Hepimiz daha iyi bir dünya için çalışıyoruz. Birbirinden farklı alanlardaki faaliyetlerimizi gerçekleştirirken, yapılan işbirlikleri daha çok Eskişehirliye ulaşmamızı sağlıyor. Hem Eskişehir’e hem de Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim