Sosyal demokrat, halkçı bir anlayışla yönetilen Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların sosyalleşmesi için Hamamyolu Caddesi’nde yer alan kafelerin ardından bir projeyi daha hayata geçirdi. Alaaddin Parkı yeniden dizayn eden Odunpazarı Belediyesi, parkı aile çay bahçesine dönüştürdü.

Odunpazarı Belediyesi tarafından Alaaddin Park içine açılan Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi, vatandaşlara hizmet etmeye başladı. Hamamyolu Caddesi’nde olduğu gibi vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmet sağlayan Odunpazarı Belediyesi, 220 kişilik Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi ile beton yapılar içinde, kent yoğunluğundan bunalan vatandaşların nefes alacağı bir ortam oluşturdu. Sıcak ve soğuk içeceklerin yer aldığı Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi’de kahvaltı, gözleme ve tost çeşitleri de bulunuyor.

Hamamyolu Caddesi’nde bulunan kafelerde olduğu gibi Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi’nin de işletmesi Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılırken, tıpkı Hamamyolu’nda olduğu gibi Alaaddin Park Aile Çay Bahçesi’nde de çay 1 liraya satılıyor.

 

Editör: TE Bilişim