Eskişehir'de yeni açılan ‘Anadolu Sofrası’ isimli restoran hizmete açıldı. İş adamı Nedim Teke'nin sahibi olduğu işletmenin açılışına katılım yoğundu.  

 Dizaynı ve lezzeti ile göze ve damak tadına hitap eden restoran; Zafer Mah. Gazi Yakup Satar Caddesinde (Kuyubaşı Camii çaprazı) No:275 de hizmet vermeye başladı. 

Oldukça kalabalık olan açılışa; MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar Ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek,  Avrupa Birliği Türkleri Kültür, Dayanışma, Yardımlaşma, Eğitim Platformu Eskişehir Şubesi Başkanı Sebahattin Tetik, Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir ve çok sayıda davetliler katıldı. 

Belçika'da yaşayan Restoran sahibi Nedim Teke; doğduğu ve büyüdüğü mahaleye yatırım yaptığını ve bunun hayali olduğunu belirtti.  

Editör: TE Bilişim