Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Büyükerşen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın yaşanmaya değer bir yer olmasını sağlayan ve hayatı bu denli güzel ve anlamlı kılan dünyanın tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Hayatın tüm dertlerini ve tasalarını yüreğinde taşıyan, o dert ve tasalardan kocaman bir sevgi yoğurarak insanlığa sunan dünyanın tüm annelerine selam olsun. Yaşadığımız sıra dışı günlerin kasveti altında ezilen insanlığın geleceğe hala umutla bakmasını sağlayan annelerdir. Anne yürektir, sevgidir, vicdandır. Cesarettir, sadakat ve fedakârlıktır.

Anne, dünyanın en ağır işçisidir. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, gitmeyen gönderen, yaşamlarının her anını bize göre düzenleyen annelerimizdir. Biz mutluysak mutlu, hastaysak hasta, sevinçliysek sevinçli, gülüyorsak gülen, ağlıyorsak ağlayan annelerdir. Doğduğumuz andan itibaren bağımsız bir birey olsak da, onların yüreğinde her zaman, bedenlerinin ayrılmaz bir parçası olmaya devam ederiz.

Kelimelerin, anlamını ve kutsallığını anlatmaya yetmeyeceği annelerimizin ve anne adaylarının, Anneler Günü’nü tüm kalbimle kutlarken, kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editör: TE Bilişim