Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi’nin geleneksel iftar yemeği Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Derneğin geleneksel iftar yemeğinde konuşan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, “Derneğimizin 56 ilde 20 bin 500 üyesi bulunmaktadır. Eskişehir şubemiz ise 1988 yılında bir grup antrenör arkadaşımızın çok zor şartlarda kurarak, bugüne kadar gelmesine vesile olunmuştur. Bugün kuruluşunu yapan antrenörlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Eskişehir şubemiz ise 366 üyesi ile çok ciddi rakamlar yakalayan ve niteliği ile Eskişehirspor’a yön vermeye çalışan, çalışmalarının karşılığını almasa da fedakârca mücadele eden ve çocuklarımızın spor kültürü ile yetişmelerini sağlayan cefakâr arkadaşlarımızdan oluşan bir derneğiz” diye konuştu.

Dernek için bir bina aldıklarını ancak yeterli gelmediği için yeni bir bina temin ettiklerini dile getiren Bingöl, “Açılışını Bayramdan sonra yapacağımız yeni yerimizi TÜFAD ailesine kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da TÜFAD ailesi için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz” dedi. Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri Erol Yurtbilir, İlhan Mayakan, Şevket Karabiber, Şenol Yalız, Erol Kara, Mehmet Sezer, İbrahim Aydıner’e teşekkür plaketi takdim edilen iftar yemeğinde sportif alanda başarı elde ederek Eskişehir’in adını duyuran Eskişehir Basket Takımı, Selkaspor Hentbol Takımı ve Anadolu Üniversitesi Bayan Voleybol takımı yöneticileri ile derneğe katkı sağlayan sponsorlara birer plaket verildi.

İftar yemeğine spor camiasının tanınan isimleri ile spor taban birliklerinin yöneticileri katıldı.

Editör: TE Bilişim