Odunpazarı İki Eylül Caddesinde bulunan Erdem Apartmanı Sakinleri farkındalık yaratmak amacıyla apartmanlarını çiçeklerle donattı.

Erdem Apartmanı Yöneticisi Zafer Pehlivan, “Amacımız apartman sakinlerimizi mutlu etiğimiz kadar yoldan geçenleri mutlu edebilmek, şehre mutluluk mesaji verebilmek” dedi.

Pehlivan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şehrin öne çıkan yüzü çiçekler olduğundan insanlar güzel gördükçe o şehirde daha mutlu yaşamaktadırlar. Odunpazarı İki Eylül Caddesi No:111’de bulunan Erdem Apartmanı Sakinleri olarak çiçeklerle ve onların mutluluk veren görüntüleriyle yaşamaya o kadar alıştık ki, her sene bahar gelince yerimizde duramayız bostan bostan, çiçekçi çiçekçi, sere sera dolaşarak farklı çiçeklerle farklı kombinasyonlar yapmaya çalışırız. Bu düzenlemeyi apartmanımızın dışında güneşe dayanaklı çiçeklerle yaparken, apartman içinde ise ışık almakla yetinen çiçeklerle yaparak apartmanımızda baharı ve onun getirdiği heyecan ve canlılığı yaşatmaya çalışıyoruz. ‘Apartman güzelse şehir de güzeldir’ diyoruz” diye konuştu.

“Bizim için beğeninin, memnuniyetin böylesi mutluluk verici” diyen Pehlivan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “En azından bizim tattığımız mutluluk ve hoş duygular apartmanımızın önünden geçenlerce de yaşanmaktadır. Bu işten anlayanlar çiçekleri görünce incelemeye girişmekte; bizlere bakımları ve sulanması ile ilgili tavsiyelerde bulunurken, bazıları ise küçük bir dal kopararak kendilerine aşılamak için izin istemektedirler. Bu sayede çiçeklere borçlu olduğumuz yeni dostluklar kuruyoruz.”

Editör: TE Bilişim