Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında bebek sahibi olan ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak İmrak ve Mert ailelerini ziyaret ederek, dünyaya gelen bebeklere güzel ömürler diledi. İlk olarak Şarhöyük Mahallesi’nde ikamet eden İmrak Ailesi’ni ziyaret eden Başkan Ataç, Gökhan bebeği kucağına aldı. Burada minik Gökhan’ın ailesi ile sohbet eden Başkan Ataç, çiçeği burnunda anne ve babayı tebrik etti. Bu esnada Gökhan bebeğin, Başkan Ataç’ın kucağında uykuya dalması ise, tebessüme neden oldu.

Başkan Ataç’ın bir sonraki durağı ise, Yeni Mahalle sakinlerinden Ünal Ailesi’nin evi oldu. Ataç burada Mert Ailesi’nin yeni ferdi Esila bebeği kucağına alarak, annesi Filiz ile babası Ümit Mert’e tebriklerini iletti. Hoş Geldin Bebek ziyaretlerini oldukça önemli bulduğunu ifade eden Başkan Ataç, “Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan yeni bireylerdir. Bizlerde aynı zamanda bu ailelerimiz ile birlikte büyüyen Tepebaşı ailesiyiz. Bu noktada ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimizin teminatı olan miniklerimize huzurlu bir hayat dilemek üzere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Dilerim ki ülkemizin uygar ve başarılı bireyleri olarak yetişecekler” şeklinde konuştu.

İmrak ve Mert aileleri de bebeklerinin mutluluğunu kendileri ile paylaştığı için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

                                       

                                                                                                                                                   

                                                                                                               

Editör: TE Bilişim