Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından gelen davet üzerine etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

Başkan Ataç bu kapsamda Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 3. Yağlı Güreş ve Keşkek Festivali ile Ali Koç Baba ve Sücaaddin Veli dernekleri tarafından düzenlenen anma programına katıldı. İlk olarak Samsunlular Derneği tarafından Musaözü Barajı altı Söğütlük mevkiinde düzenlenen etkinlikte Eskişehir’de yaşayan Samsunlular ile buluşan Başkan Ataç, güreş müsabakalarını takip etti ve Samsun’un yöresel lezzetlerini tattı. Etkinlikte vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Ataç bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ataç daha sonra Ali Koç Baba ve Sücaaddin Veli derneklerinin Kırka’da tertip ettiği anma programına katıldı. Başkan Ataç buradaki etkinlikte de dernek üyeleri ile sohbet etti. Katıldığı etkinlikler hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “İnsanımız o kadar misafirperver ki… Sağ olsunlar bizleri hemen her etkinliklerine davet ediyorlar, ben de zamanım yettiğince katılmaya gayret ediyorum. Kentimizde faaliyet gösteren dernekler ile iyi ilişkiler içindeyiz. Bu kuvvetli dostluk bağlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç’ı misafir eden dernek yetkilileri de katılımından ötürü kendisine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim