Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Genel Başkanı Gönül Boran ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Emek mücadelenizde her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran, EYT Eskişehir Şube Başkanı Mustafa Kara ve çok sayıda dernek üyesi ile buluştu.

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç’ın da katıldığı etkinlik Sinan Alağaç Deneyimli Kafe’de düzenlendi. Burada Boran ve EYT’liler ile uzun süre sohbet eden Başkan Ataç, dernek faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı. EYT Derneği’nin çok haklı bir mücadele sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Ataç, “Sizlerin mücadelesi çok önemli. Siz eğer örgütlenmeseydiniz, sesinizi de kimse duymazdı. Biz bu mücadeleyi destekliyoruz çünkü alın terinin yanındayız. Alın teri en kutsal kavramlardan biridir. Sizler yıllar boyu döktüğünüz alın terinizin karşılığını alabilmenin mücadelesi içindesiniz. Bu mücadelenizde ben de her zaman siz EYT’lilerin yanında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

EYT Derneği Genel Başkanı Gönül Boran ve Eskişehir Şube Başkanı Mustafa Kara da Başkan Ataç’a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. Buluşma, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

                                                                                                                                                                    

Editör: TE Bilişim