AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği Başkan Hasan Akbaş, dernekleri bünyesinde kurulan “AutoShow 26 Women” grubu hakkında bilgi verdi.

Akbaş, “AutoShow 26 Women , AutoShow 26 otomobil sporları derneği bünyesinde kurulan Sadece Bayan Üyelerimize özel derneğimizin bayan otomobil tutkunlarının grubudur. Türkiye’de bir ilk olan bayan otomobil tutkunu üyelerimiz, Auto Show’un bir çok etkinliğinde aktif görev alarak büyük özveri ve fedakarlık örneği göstermişlerdir,Toplumun Her kesiminde olduğu gibi  kadınlarımıza sonsuz desteğimiz ve güvenimiz var” dedi.

Akbaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Otomobil sektörünün erkek egemen yapısına inat bayan üyelerimize kurulan ‘Auto Show 26 Women’a özel pankart ve amblem yaptırarak bir çok özel etkinlik ve haberde yer almasını sağlamayı başardık. Bugün dünya kadınlar günü,dünya kadının emeğiyle daha da güzelleşir, ‘Auto Show 26 Women’ otomobil sporları derneği de bayanların destek ve inancıyla daha da güzel renkli olmaya devam edecektir. Yollarda caddelerde bayan şoförlerin yaşadığı her türlü zorluk sıkıntı ve problemlere ‘Auto Show 26 Women’a ile çözüm üretmeye birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. ‘Auto Show 26 Women’a kadının toplumdaki yeri, görevi bayanlara sorumluluk ve fırsat verildiğinde bayanların neler yapabileceğinin en güzel örneğidir”

  

Editör: TE Bilişim