Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt’u ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın selamlarını, Başkan Ataç’a ileten Yurt, belediye çalışmaları hakkında da Ataç’a bilgiler aktardı. Belediyecilik çalışmalarının konuşulduğu buluşmada Yurt, “Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a sıcak karşılamasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten burada belediyecilik adına çok güzel işler gerçekleştirilmiş ve bize de öncülük edecekler. Kendisinin tecrübelerinden ve projelerinden faydalanacağız. Tepebaşı bölgesi muhteşem bir yer, başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Ataç’ı tebrik ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç ise “Bodrum, ülkemizin güzide noktalarından bir tanesi. Bugün de keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Yakın zamanda Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ı da ağırlayacağız ve bizim de kendisine ziyaretimiz olacak. Eskişehir ile Bodrum’un birlikte işler yapmasını, her iki kent içinde önemli buluyorum. Bu işbirliğini kısa zamanda sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Ataç’ın Yurt’a, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini de tanıttığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim