Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, Bugün 83 milyon insanı birbirine bağlayan en önemli günlerden birini yaşıyoruz. Aynı zamanda dünya üzerindeki 3 milyar Müslüman nüfusu ve bütün insanlık alemi ile beraber aynı duyguları paylaşıyoruz. Bayramın, birliğimizin ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm insanlığın zor bir dönemden geçtiğini anımsatan Bingöl, “Bu sebeple; hiç de alışık olmadığımız günler yaşadık, Ramazan sofralarımız buruktu, şimdi de buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Duamız ve temennimiz bu zor süreci bir an evvel geride bırakmaktır. Türkiye tam anlamıyla; siyasetiyle, ekonomisiyle, adalet kurumlarıyla bir çıkmaza girmiştir. Öncelikle ve de acilen toplumun örnek aldığı siyasiler üsluplarını düzeltmeli; birlik ve beraberliğe sözleriyle, üslup ve davranışlarıyla olabildiğince sahip çıkmalıdır. Bu kutuplaşmaların sonucu hepimiz için üzüntü verici olur, bedelini millet olarak çok ağır öderiz” ifadelerini kullandı.

Bu bayramı bir dönüm noktası olarak belirlemek gerektiğini dile getiren Başkan Fesih Bingöl, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Evet zor günler yaşıyoruz, belki daha da zor günler yaşayabiliriz; fakat eğer umudumuzu kaybedersek, işte en büyük felaket odur. İçinde bulunduğumuz durumdan daha kötüsü umudumuzu kaybetmektir. Şartlar ne olursa olsun, içinde bulunduğumuz durum ne kadar kötü olursa olsun; umudumuzu kaybetmememiz lazım. Unutmayalım ki; Allah her şeye kadirdir. Her zaman bir ve beraber olduğumuz, adaletin hakim olduğu, kul hakkına girilmediği, yeniden bereketli sofralarda buluştuğumuz, çocukları sevindirdiğimiz, yetimin başını okşayıp, büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz bir iklimin Eskişehirimizde ve Türkiye'ye hakim olması temennisiyle; her birinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.”

Editör: TE Bilişim