Ülkemizde tatil mekanları arasında en beğenilen lokasyonlarından biri de Muğla Fethiye' dir. Muğla Fethiye'deki Kabak Koyu da muhteşem denizi yeşillikleri doğası ve harika atmosferiyle büyülü bir şekilde tatil yapmak isteyen bireylerin uğrak noktasıdır. Kabak koyu bölgesinde faaliyet yürüten bölge yerli ve yabancı turistler tarafından oldukça tercih edilen The Fabric Launge kurulduğu günden bu yana misafir memnuniyeti odaklı bir çalışma sergilerken aynı zamanda bölgenin doğal güzelliklerini de misafirlerine tanıtmayı amaçlamaktadır. Bilindiği gibi artık özellikle de pandemi süreci ile birlikte turizm alışkanlıkları ve turistlerin tatil beklentileri değişmiştir. Kalabalık otellerde yüzlerce kişinin aynı anda girdiği havuzlar, deniz kenarında kapılmaya çalışılan şezlonglar, yüzlerce kişinin aynı anda yemek yediği kalabalık lokantalar, dört duvar arasında küçücük oda içerisinde geçirilen zamanlar geride bırakılmıştır. İnsanoğlu dijitalleşmenin ve sanayileşmenin hayatımıza girmesi ile birlikte aslında toprağın doğanın yeşilin ve denizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamıştır.

Muhteşem doğal güzellikleri ile The Fabric Launge

Muğla Fethiye kabak koyu bölgesinde faaliyet yürüten The Fabric Launge muhteşem doğası ve muhteşem lezzetleri ile yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri olmuştur. 10 adet bungalow ile konforlu temiz hijyenik ve sakin bir tatil imkanı sunan işletme muhteşem yemekleri ile de göz doldurmaktadır. Kalabalık otellerdeki dezavantajlardan uzak sakin, kaliteli ve Nezih bir tatil yapmak isteyen bireylerin en çok tercih ettiği kuruluş olmuştur. Hem bungalov çerisinde hem restoran alanında hem de işletmenin tüm bölgelerinde koranavurus pandemi sürecinde uyulması gereken tedbirleri harfiyen uyumaktadır. Ortamın Hicran koşulları sağlanmakta ve düzenli olarak dezenfekte işlemleri de yapılmaktadır. Temiz bir tatilin ilk adreslerinden biri olan işletme Türkiye ve dünya mutfağından Seçkin lezzetleri de misafirleri ile buluşturmaktadır. Kabak Koyu kamp alanında konuşlanmış olan The Fabric Launge bu noktada misafirlerinin doğa ile iç içe muhteşem bitki kokuları ve doğal manzaralarla tatil yapması için çaba sarf etmektedir.

The Fabric Launge'de içiniz rahat

Şehrin koşuşturmasından ve stresli bir yaşamdan bir nebze olsun uzak kalmak isteyen bireylerin tercih ettiği işletme sessiz sakin ve doğal güzellikleri bakımından zirveye yerleşen bir konuma sahiptir. Üstelik barda ve restoranda geniş seçeneklerle lezzetli yemekleri misafirleri ile buluşturur. Yeni dünya düzeni içerisindeki tatil anlayışına yakından tanıklık ederek Türkiye'de ve dünyada turizm sektöründe yapılan değişiklikleri ve yenilikleri de bünyesine hızlı bir biçimde entegre etmektedir. The Fabric Launge Kabak Koyu bungalow evleri deyince de ilk akla gelen yapılardan biri olmuştur. Bu anlamda profesyonel kadrosu ile birlikte %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını dijital platform orada yansıtmış ve son derece etkin ve verimli bir web sitesi ile sunmuş olduğu hizmetlere daire ayrıntıları misafirlerine aktarmıştır. Bu hizmet anlayışı ile bölgede ve ülkemizde

Editör: TE Bilişim