Yalımkaya Çevre Köyleri Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (Domya köyü ve akraba köyleri)  4.geleneksel Çatacık pikniğinde buluşuyor.

Dernek Başkanı Yüksel Bayar piknikte;  bağlama ve ses sanatçılarından; Mehmet Akın, İsmet Vur, Mustafa Gökçe ve Aytaç Karausta konser vereceğini belirterek,  ayrıca yöresel oyun; kaval havası yorumcusu Ali Kıran ve Ekibi eşliğinde oyun havaları eşliğinde eğlence olacağını söyledi. Başkan Bayar  1700 rakımda , temiz hava için , küm hemşeri  ve Eskişehir halkını, pikniğe davet etti.

Derneğin; Eskişehir merkezde(Emek, 71.evler, Gündoğdu ve Orhangazi mah.) tahminen  30 bin nüfusa hitap ettiğini belirten Dernek Başkan  Yardımcısı Bayram Yumrukaya, yoğun katılım beklediklerini, doğa severlerin pikniğe fotoğraf makineleri ile gelmesini tavsiye etti.

4.yıl Çatacık piknik  etkinliğinde Saz Sanatçısı Aytaç Karausta’nın çok Özel bir konser vereceğini de belirtti. Pikniğe gidiş dönüş için 22.Temmuz Pazar günü saat 9,00 da  Emek mah. Dernek binasından otobüs kalkacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim