Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği Eskişehir merkezde ve derneğe bağlı 25 mahallede ihtiyaç sahibi 1025 aileye gıda yardımı ve doğrudan maddi destekte bulundu. 
Türkiye Üreticiler Sanayiciler İş Adamları konfederasyonu (TUSİKON) Eskişehir il başkanı ve Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Mehmet Taş konu ile ilgili bir açıklama yaparak “Bu dağıtımda emeği geçen başta hayırsever vatandaşlarımıza, İş adamlarımıza, Dernek Yönetimimize ve Mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca derneğimize bağlı 25 mahallede 10 bin adet, Eskişehir merkezde Kamu kurumları ve Sivil toplum kurumları da dahil olmak üzere 63.000 ücretsiz maske dağıtımı yaptık. Tüm bunların yanı sıra 280 bin liralık erzak paketi desteği ile 100 er liralık ta elektrik faturası desteğinde bulunduk” dedi.
Dernek kuruluşundan bu yana pek çok güzel ve hayırlı işlere imza attıklarının altını çizen Mehmet Taş derneğe yurt içinde ve yurt dışında iş adamlarının destek verdiğini sözlerine ekledi. 
Mehmet Taş “Dernek Ramazan ayında yardım faaliyetlerine devam ediyor. Ayrıca Kurban Bayramı için de böyle güzel çalışmalarımız olacaktır. Bu vesileyle tüm hayırsever vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor ve Müslüman aleminin mübarek kadir gecesini kutluyorum” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim