Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, Annesi Özgül Fahriye Destici tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu oldu.

 Annesi Özgül Fahriye Destici’nin tedavi gördüğü hastaneden  taburcu olduğunu belirten Destici, “Annem Pankreatit Atak’a ve Akciğer Enfeksiyonuna bağlı büyük bir rahatsızlık geçirmişti. Bu rahatsızlığı esnasında bizimle birlikte olan, bize her türlü desteği veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demirci’ye, Sağlık Bakanlığı Müsteşarımıza, Sağlık Bakanlığı personelimize, Eskişehir Kamu Hastaneleri ve Devlet Hastanesi yetkililerine, yöneticilerine ve doktorlarına, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimine ve ilgili birim doktorlarına ve personeline şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BBP Genel Başkanı Destici daha sonra şunları söyledi:

 “Telefonla arayarak veya bizzat hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’na Bakan ve Milletvekili arkadaşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu örgütleri ve sendika genel başkanlarına, camiamıza, dava arkadaşlarımıza, siz değerli dostlarımıza ve basınımıza buradan bir kere daha teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Allah'a hamd olsun Rabbim annemizi bizlere bağışladı.”

Editör: TE Bilişim