Eskişehir’de 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Eskişehir’de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Yaklaşık 134 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladılar. Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Cumhuriyet İlkokulunda katıldığı törende öğrencilere karnelerini verdi. Eskişehir Valisi Azmi çelik, başarılı geçen bir eğitim-öğretim yılının ardından öğrencilerin mutluluğunu paylaştıklarını söyledi. Böyle yağmurlu ve bereketli bir günün çocuklarında yaşamına yansıyacağını ifade eden Vali Çelik, “Eskişehir’de yaklaşık 134 bin öğrenci karne alıyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılı bizim için başarılı geçti. Rakamlara baktığımız zaman zaten bir kaç gün önce “Yıldızlar Parlıyor” projesi kapsamında gerek ulusal gerekse uluslararası başarı elde etmiş öğrencilerimizin küçükte olsa mutluluğunu, heyecanını paylaşıp onları ödüllendirdik. Bu vesileyle öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. İnşallah yaz tatilini olumlu ve verimli geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Editör: TE Bilişim